BG EN

МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ

Хотел “Родина” е най – високият четиризвезден хотел в София, намиращ се на площад “Руски паметник”, в непосредствена близост до Националния дворец на културата, административния и бизнес център на града. Международното софийско летище е на разстояние 15 км, а Централната жп гара – на 1 км.
Хотелът предлага великолепна панорамна гледка към центъра на града и към планината Витоша. Хотелът е модерен с категория - четири звезди, построен в класически стил. На разположение на гостите са 500 стаи и 6 апартамента.
 
КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР
Хотел “Родина” е с доказана репутация в областта на конгресния и бизнес туризъм. Конгресният център на хотела предлага 9 конферентни зали, с капацитет от 15 до 350 места. Всички зали са с климатик, бърз достъп до Интернет, оборудвани с модерна конферентна техника и собствена система за симултанен превод.
РЕСТОРАНТИ
Заведенията за хранене и развлечение в хотела включват: Конгресен ресторант, изискан и уютен със 180 места, Лоби бар, Кафетерия – ресторант в испански стил “Марбея”, Денонощен бар “Леденика”, Пиано бар с красива панорамна гледка и Нощен бар.
СПОРТЕН ЦЕНТЪР
За Вашето добро настроение и почивка Спортният комплекс предлага кафе клуб спортен комплекс, фитнес зала, закрит плувен басейн, сауна, тангентор, мануален масаж, дартс и тенис на маса.
ДРУГИ УСЛУГИ
Ние предлагаме екскурзии, транспортни услуги, магазини, химическо чистене, секретарски услуги и др.
Usine-Soldes Chaussures pas cher Sac a main pas cher Chaussures Jordan pas cher